SNELLE LEVERING   KLANTENSERVICE: INFO@PAARDENBIJOUX.COM   SAFE & SECURE SHOPPING

RETOURNEREN


Paarden Bijoux geeft een niet goed geld terug garantie. Als u niet tevreden bent over onze producten (uitgezonderd van maatwerk producten zoals de frontriemen en honden halsbanden) kunt u binnen 14 dagen zonder problemen de bestelde producten retourneren. U ontvangt dan het bedrag exclusief verzendkosten terug op uw rekening. Onze frontriemen en honden halsbanden worden op maat, met de hand, speciaal voor u gemaakt. Hierbij vervalt het Herroepingsrecht.


In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft de consument bij het doen van aankopen via Internet recht op een 'afkoelingsperiode' van 14 dagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van reden, waarbij de klant zelf de portokosten voor het terugsturen dient te betalen.

Wanneer u zich heeft bedacht over een via deze site gedane bestelling en u wenst de goederen te retourneren, doe dit dan zo snel mogelijk na ontvangst. Omdat verzending altijd voor rekening en risico van de verzender geschiedt, dient het pakket deugdelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te zijn (onvoldoende gefrankeerde post wordt reeds door PostNL geweigerd, vergeet ook niet eventuele oude barcodes van de doos te verwijderen). Wanneer de teruggezonden goederen compleet, in originele verpakking en ongebruikt zijn, dan storten wij het door u betaalde aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terug op uw rekening (meestal binnen 14 werkdagen na ontvangst van het pakket).

Voeg voor een snelle en goede afwikkeling dan ook altijd het retourformulier toe en eventueel een kopie van de aankoopfactuur.

Let op: om te ruilen kan u de producten ook terugsturen naar onderstaand adres en per mail aangeven welk product u wenst te ontvangen.


Wilt u wel zo vriendelijk zijn voor het opsturen ons even een mail te sturen, dan ontstaat er geen verwarring achteraf.
Ook is het belangrijk om de factuur bij de doos te doen en de tracking code te bewaren, zo zien we direct van wie het pakket afkomstig is.In het kort:
1. Pas of bekijk het product zo snel mogelijk na ontvangst en laat de verpakking en laat de kaartjes aan het product.
2. Als u het product wilt ruilen of retourneren geef dit dan aan per mail naar info@paardenbijoux.com
3. Verpak het product goed en voeg het retourformulier toe in de doos.
4. Stuur het pakket voldoende gefrankeerd op naar bovenstaand adres en bewaar (of mail ons) de tracking code.
5. Wij verwerken de retourzending binnen 7 dagen.

 

OVER ONS

Paarden Bijoux
Brander 11
3448 KE Woerden
info@paardenbijoux.com
www.paardenbijoux.com

KLANTBEOORDELINGEN

Lees wat andere klanten vonden van hun aankoop bij Paarden Bijoux. Trots en blij zijn wij met onze 9.2!

Bekijk hier een overzicht van alle klantbeoordelingen.
           

Volg ons op social media:

© 2017 PaardenBijoux.com - All Rights Reserved