SNELLE LEVERING   KLANTENSERVICE: INFO@PAARDENBIJOUX.COM   SAFE & SECURE SHOPPING

KLANTBEOORDELINGEN


Klanten van 'paardenbijoux.com' beoordelen hun aankoop op een totaal gemiddelde van 9,2.

Demi - 21/11/2018 om 16:41

Super mooie en fijne frontriem

Algemeen
Prijs
Levering
Robine Klinkhamers - 12/11/2018 om 08:38

Wat een service! Ik was al lang op zoek naar een nieuwe frontriem voor mijn stang en trens hoofdstel, maar ik kon er nergens één vinden waarvan de openingen aan de zijkant groot genoeg waren. Tot ik bij paardenbijoux terecht kwam. Het is heel makkelijk om met hen te communiceren waardoor ik al snel mijn bestelling heb geplaatst. En WAUW wat een mooie frontriem! Ik ben er ontzettend blij mee! Paardenbijoux is een echte aanrader!

Algemeen
Prijs
Levering
Nicole Waarma - 17/09/2018 om 18:08

Top!
Er ging tijdens het bestellen iets fout met de betaling. Ik kreeg super snel reactie terug via de mail. Meteen kreeg ik een nieuw betaalverzoek toegestuurd en binnen enkele dagen lag de frontriem in de brievenbus.

Algemeen
Prijs
Levering
Noor - 23/07/2018 om 10:06

Supermooie frontriem, past perfect.
Snelle en vlotte levering !

Algemeen
Prijs
Levering
Nel - 14/07/2018 om 16:33

Frontriem is in het echt ook prachtig. Mooi verpakt en supersnel geleverd. Daar hou ik van!

Algemeen
Prijs
Levering
Annemarie - 11/06/2018 om 19:27

Mooie frontriem besteld en snel geleverd

Algemeen
Prijs
Levering
Annelies jongmans - 19/05/2018 om 17:35

Heel blij met de nieuwe frontriem. Goede kwaliteit, prachtige stenen!

Algemeen
Prijs
Levering
Annelies - 18/05/2018 om 18:29

Erg blij met de nieuwe frontriem. Mooi en goede materialen. Staat prachtig!

Algemeen
Prijs
Levering
Joyce - 07/05/2018 om 17:49

Order verliep goed alleen jammer dat ik 2x verzenden moest betalen terwijl ze in 1 pakket zaten..

Algemeen
Prijs
Levering
Sterre Lanphen - 17/04/2018 om 07:23

Ik heb een neusriem besteld hij was super snel geleverd en netjes verpakt dat hij niet kon beschadigen. Lak gedeelte glimt mooi en heel zacht onderlegd. Verder van fijn soepel leer. Heel blij mee!

Algemeen
Prijs
Levering
Charlène de Koning - 10/04/2018 om 22:18

Duidelijke site, snelle levering, netjes verpakt in een ruime doos. Echt een mooi hoofdstel voor een kleine prijs! Ik had er al eerder een hoofdstel gekocht en omdat deze goed bevalt, heb ik er nog maar een bij Paardenbijoux gekocht. Super tevreden!!

Algemeen
Prijs
Levering
Naomi Jansen - 26/03/2018 om 13:05

Ik heb pas geleden een frontriem gekocht bij paarfen bijoux. De frontriem Amazing.
Echt super kwaliteit en hele mooie stenen!
Ben heel blij mee deze aankoop.
Het grote voordeel van deze frontriemen is toch wel dat de stenen heel mooi blijven en hij na een jaar er nog uitziet als nieuw ( ervaring met een andere frontriem van paarden bijoux met dezelfde stenen ).
Ook vallen deze stenen er niet uit dus heb je er jarenlang plezier van.
Ik wil niks anders meer dan frontriemen van Paardenbijoux !

Algemeen
Prijs
Levering
Nicole van der Linden - 08/03/2018 om 22:23

Snelle service en de frontriem ziet er heel mooi uit.

Algemeen
Prijs
Levering
Jacqueline Noorbergen - 21/02/2018 om 11:05

Snelle service en goed materiaal. Ook bij niet kunnen leveren snel geld terug gestort op mijn rekening.

Algemeen
Prijs
Levering
Jamy - 28/01/2018 om 19:27

Producten zien er stevig en goed uit !! En zijn super mooi!!

Algemeen
Prijs
Levering
Laura - 15/01/2018 om 08:14

Zeer mooie frontriem Animo gekocht. Snelle levering, goede kwaliteit. Staat erg chique op mijn paard :-) ik zal hier vaker iets bestellen.

Algemeen
Prijs
Levering
Maaike Brunott - 09/01/2018 om 18:57

Heel tevreden over zowel de producten als de service van paardenbijoux. 2 prachtige frontriemen besteld. Super snel geleverd in nette verpakking. Mijn Fries heeft nogal groot hoofd, dus de grotere maat besteld. Past geweldig.

Algemeen
Prijs
Levering
Ada - 19/12/2017 om 22:07

Zeer content met mijn bestelde product
Heel mooi en past perfect

Algemeen
Prijs
Levering
N van Sintmaartensdijk - 14/12/2017 om 07:28

Super service. Binnen 2 dagen in huis. Mooie kwaliteit.

Algemeen
Prijs
Levering
Britt - 09/12/2017 om 21:18

erg mooie frontriem
goed afgewerkt
snelle levering
maat is wel aan de grote kant helaas

Algemeen
Prijs
Levering
 
Pagina 1 van 9

OVER ONS

Paarden Bijoux
Brander 11
3448 KE Woerden
info@paardenbijoux.com
www.paardenbijoux.com

KLANTBEOORDELINGEN

Lees wat andere klanten vonden van hun aankoop bij Paarden Bijoux. Trots en blij zijn wij met onze 9.2!

Bekijk hier een overzicht van alle klantbeoordelingen.
           

Volg ons op social media:

© 2017 PaardenBijoux.com - All Rights Reserved