SNELLE LEVERING   KLANTENSERVICE: INFO@PAARDENBIJOUX.COM   SAFE & SECURE SHOPPING

KLANTBEOORDELINGEN


Klanten van 'paardenbijoux.com' beoordelen hun aankoop op een totaal gemiddelde van 9,2.

A. Brinkmann - 11/10/2017 om 13:07

Schnelle Lieferung auch nach Deutschland. Habe zwei verschiedene Größen zur Auswahl bestellt und eine zurückgeschickt. Schneller und unkomplizierter Kontakt bezüglich der Rücksendung. Bestelle gerne wieder.
Nur die Gebühren für Zahlung mit Paypal oder Kreditkarte sind deutlich zu hoch. Habe daher im Voraus überwiesen.

Algemeen
Prijs
Levering
Schmid - 20/09/2017 om 07:41

super schöner Kandarenzaum aus tollem Leder,
leider ist in größe Cob das Reithalfter etwas klein und die Backenstücke etwas lang aber man kann zusätzlich Löcher ins Leder machen dann ist das kein Problem und sehen tut mans auch nicht.

Lieferung war mega schnell und alles super ordentlich Verpackt.
Nur zu Empfehlen.

Algemeen
Prijs
Levering
Daan Daantje - 30/04/2017 om 11:17

Mooie site, gave spullen en goede service

Algemeen
Prijs
Levering
Marielle Spierings - 07/04/2017 om 12:57

Hele fijne en mooie neusriem.
Mooie kwaliteit voor een mooie prijs!
En super snelle service

Algemeen
Prijs
Levering
Myrthe Dijks - 01/04/2017 om 15:54

Fijn leer, mooie pasvorm!

Algemeen
Prijs
Levering
maaike - 11/03/2017 om 14:46

Super fijne neusriemen , zacht leer en nette levering .
Snelle sevice echt top ! Zeker een aanrader

Algemeen
Prijs
Levering
Lianne - 03/03/2017 om 23:11

Ik heb de anatomisch gevormde lak neusriem (zwart met wit onderlegd) dubbel besteld. Ik ben er zo blij mee?. Hij voelt fijn aan en hij ziet er prachtig uit! Kan niet wachten om ze te proberen! Gisteren besteld en ik kon ze vandaag al komen ophalen! Ik ben blij!?

Algemeen
Prijs
Levering
ulrika - 24/02/2017 om 12:44

Very nice browbands :-) I receive the order in 4 days (Sweden). Thank you!

Algemeen
Prijs
Levering
Sandy - 14/02/2017 om 21:30

Ik heb de Boston 2 besteld. Supersnel bezorgd en mee gereden. Helaas bleek een passantje van de sperriem na 2 keer al kapot en ook het lusje waarmee de sperriem aan de lakneusriem zit zat flink speling op. Waarschijnlijk een productiefoutje/niet goed gestikt.
Hoofdstel mocht ik terug sturen en heb netjes een nieuwe gekregen. Ik mocht ook mijn geld terug maar onder de 100 euro vind je geen rondgenaaid hoofdstel met lakneusriem en ook nog eens een fatsoenlijke hippe frontriem. Bovendien compleet met bijpassende dressuur teugels en kopstukonderlegger.
Ben erg blij met de betrouwbare afhandeling. Dat kun je niet van iedere webshop zeggen.

Algemeen
Prijs
Levering
Lotte - 04/02/2017 om 23:16

Ik had een tijdje geleden een neusriem besteld. Deze was helaas te groot en heb ik dus retour gestuurd. De levering was overigens heel snel en de service is heel netjes en klantvriendelijk. Ik had een mailtje gestuurd over dat ik de neusriem wilde retourneren, ik kreeg dezelfde dag nog antwoord en werd goed geholpen. Toen ik het pakketjes retour had gestuurd volgde ik deze via de track & race code. Het pakketje is uiteindelijk bezorgd bij een afhaalpunt, ik had al zo'n vermoeden dat Paardenbijoux hier niks vanaf wist (ze hadden geen briefje in de brievenbus gekregen (slordig van PostNL)), dus ik had hier even een mailtje over gestuurd. Net als de vorige keer heb ik hier vrijwel gelijk antwoord opgekregen en hebben ze het dezelfde dag nog afgehaald. Ook zag ik dat het geld al gelijk netjes was teruggestort. Echt een topservice! Ik zou hier daarom ook zeker weer een volgende keer bestellen!

Algemeen
Prijs
Levering
Laura - 25/01/2017 om 17:44

Gisteren besteld en vandaag al in huis. Het hoofdstel ziet er mooi uit. Zal snel een foto sturen.

Algemeen
Prijs
Levering
W. Brummer - 17/01/2017 om 19:19

Stang en trens hoofdstel besteld van Paarden Bijoux. Mooi hoofdstel, goede prijs/kwaliteitsverhouding en snelle levering.
Het leer voelt soepel aan, heerlijk zacht onderlegde neusriem en kopstuk.
Mijn paard valt altijd tussen de maat cob en full, afhankelijk van het merk. Dit hoofdstel besteld in een maat cob en past perfect.
Zeer tevreden!

Algemeen
Prijs
Levering
Edith van Oostrom - 12/01/2017 om 18:59

Super geleverd! Prima en in nette staat bezorgd.

Beatrix Gottwald - 04/12/2016 om 16:16

Alles bestens, wie immer, gute Qualität, schnelle Lieferung und praktische Abwicklung!

Denise - 28/11/2016 om 14:22

Op 17-11-2016 de anatomisch gevormde stang en trens lak neusriem besteld met een verwachte levertijd van 3-5 dagen. Maar twee dagen later had ik hem al ontvangen! Super fijn dat als hij al voor die tijd al leverbaar is ook echt al eerder geleverd word. Een zeer aangename verrassing! De neusriem was erg netjes verpakt zodat beschadiging zo goed als niet mogelijk was. Fijne kwaliteit en soepel leer. Gelijk goed te gebruiken en fijne pasvorm. Dit was mijn eerste bestelling hier, maar de ervaring is super!

Suzanne de vreeze - 22/11/2016 om 21:39

De frontriem is super! En snelle service top!

Gonneke - 03/09/2016 om 21:55

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle reacties op vragen. Snelle levering. Supergoede service.
Ik ben zeer tevreden!

Tjitske Hummel - 03/08/2016 om 14:34

Snelle levering netjes bezorgd , past goed.

Natasja jansen - 02/08/2016 om 17:46

Mooie kwaliteit goed passend
Zacht onderlegd mooie frontriemen kortom erg
Tevreden

frederique versloot - 02/07/2016 om 20:47

prima prijs kwaliteit verhouding.

 
Pagina 1 van 7

OVER ONS

Paarden Bijoux
Brander 11
3448 KE Woerden
info@paardenbijoux.com
www.paardenbijoux.com

KLANTBEOORDELINGEN

Lees wat andere klanten vonden van hun aankoop bij Paarden Bijoux. Trots en blij zijn wij met onze 9.2!

Bekijk hier een overzicht van alle klantbeoordelingen.
           

Volg ons op social media:

© 2017 PaardenBijoux.com - All Rights Reserved